Læs mere om Science & Technology her:

Science & Technology


Science & Technology er et arbejdende laboratorium, hvor du får viden om og erfaring med anvendt fysik, kemi, biologi og matematik. Læs mere her.

Læs om tidligere elevers vej til drømmestudiet her:

Jesper - elev på Rønde Højskole

For Jesper var det oplagt at koble interessen for business med et højskoleophold

Jesper vil hjælpe danske virksomheder med at slå igennem på det europæiske marked. Derfor har han valgt Business & Economics-linjen på Rønde Højskole. For Jesper giver den studieforberedende linje et godt fundament for en uddannelse på CBS eller BSS, hvor han drømmer om at læse en HA i European Business eller erhvervsøkonomi.

Højskolen gjorde mig åben og udadvendt

Klodiana studerer til forsyningsingeniør på Via University College i Horsens. På højskolen fik hun for alvor blod på tanden i forhold til at forfølge sin drøm om at arbejde med bæredygtighed i byudvikling.

Klodiana Saraci kommer oprindelig fra Albanien. For hende blev højskoleopholdet en mulighed for at studere og arbejde i det land, hun altid har drømt om: Danmark.

”Min drøm var at tage en uddannelse i Skandinavien og at lære den vestlige kultur at kende. Jeg havde en uddannelse fra Albanien som kemiker, og den kunne jeg godt tænke mig at læse videre på i et skandinavisk land. Rent fagligt blev højskolen det løft, jeg havde brug for. Både på teknologi- og miljølinjen, men også inden for musik, kunst kultur og samfundsfag. Det har gjort, at i dag kan jeg begå mig i det danske samfund.”

Læs mere om Science & Technology her…

”Højskolen er vejen til ingeniørdrømmen”
Ud over det faglige fik højskoleopholdet også en vigtig rolle at spille i den før så generte piges udvikling.

”Jeg har udviklet mig fra at være en lidt indelukket og genert person til at være meget åben og udadvendt. Jeg lærte at være en del af en gruppe, og så har jeg lært at være ansvarlig og selvstændig. Det er fuldstændig afgørende på mit studie. Og nu er jeg i gang med min drømmeuddannelse, og det er højskolen, der har hjulpet mig videre til det – 100 procent!”

Kalender

  1. Åbent Hus på Rønde Højskole den 2. august

    august 2 - 17:00 - 18:30
  2. Åbent Hus på Rønde Højskole den 9. august

    august 9 - 17:00 - 19:00
  3. Åbent Hus på Rønde Højskole den 26. august

    august 26 - 17:00 - 19:00

Nyheder